Reviews/ervaringen

19 berichten, 2 pagina's 
24-08-2021
Geplaatst door: Janet

Liefdevolle boezem/hart/troost kussen.

Hay ..ik ben Janet en werd afgelopen april 2021 50 jaar.
Eind maart kreeg ik als zoveel vrouwen een uitnodiging voor de " borstenbus". Omdat ik al in een ander gezondheidstoestand pzat dacht ik , ik ga maar snel heen. Dan is dat maar weer geweest.
En helaas het was direct niet goed.
Van de ene ziekte viel ik in de wereld van borstkanker.
Ik ging ook weer opnieuw de strijd aan met deze ziekte.
En ging zoals vele vrouwen in een korte tijd door een molen heen.

Kort gezegt, ik was op tijd en ik ben dankbaar dat mij operatie en bestralingen er waren !
Maar ik zocht inmiddels wel naar hulpmiddelen om het ziek zijn en pijn te verlichten.
En zo kwam ik via internet terecht op deze site.
En extra bijzonder omdat deze " next door" is/ was.

Ik bestelde online twee kussens.
En ze werden liefdevol bij mij thuis gebracht.

En tot aan vandaag ( augustus2021) geniet er nog steeds zo van !
Het geeft mijn lijf rust wanneer ik pijn heb in mijn oksel en borst.
Het sluit aan op mijn lijf.
Daarnaast is het ook een " knuffel" zoals je vroeger had als kind.
Dus ook een troost kussen.

En echt geen mega drama hoor..
Maar gewoon een moment voor mezelf in ontspanning.
En deze kussens vullen naast alles wat er is mij een moment van ff rust.
Rust in mijn eigen prive leven
En ik denk en hoop dat ook deze kussens worden gegeven als je in je behandeling zit .
Naast welke medicatie of behandeling ook.

Lieve warme groet en sterkte en kracht!

06-07-2021
Geplaatst door: Marie-José Mes

Hart 💓 onder de riem

Wat ben ik blij, dat dit fantastische initiatief op mijn pad kwam. Het moest gewoon zo zijn. Iemand, in onze groep is, ernstig ziek en zit al aan de zuurstof. Dan weet je hoe ernstig het is. Zij was er ook altijd voor de mensen, die het nodig hadden.
Zij wil zelf met onze groep nog wat leuks doen als afscheid.

Wat is er dan mooier om als groep, zo’n mooi Troostkussen met de liefde, aan haar mee te geven als knuffelcadeau. Ik hoop dat ze daar veel steun uit kan putten. Bedankt voor dit mooie initiatief.
Ik hoop dat meer mensen dit voorbeeld gaan volgen. 🎁🥰🙏

08-04-2020
Geplaatst door: Anneke

Bedankt

Lieve Tessa, Super bedankt voor de heerlijke kussens, ze geven veel steun, toffe verpakking en snelle levering, echt een fijn kado!! Top geregeld, xxx

13-03-2020
Geplaatst door: Jacqueline Pallett

fijne ondersteuning

Hallo Tessa,
Met fijne ondersteuning bedoel ik niet alleen de fysieke ondersteuning van het kussen, maar ook de morele ondersteuning. Eergisteren zijn bij mij een tumor uit de borst alsmede 2 lymfeklieren verwijderd en er is een reductie van de borst toegepast. Bij het Alexander Monro Ziekenhuis kreeg ik, toen ik weer op de kamer was, een boezemkussen. Op dat moment was dat zo'n geweldig gebaar, dat ik er emotioneel van werd, en geloof me, ik ben helemaal niet zo'n emotioneel type. De ondersteuning van het kussen is ook formidabel, ik gebruik het constant, zowel overdag als in bed. Ik zal het kussen koesteren, dankjewel.

23-01-2020
Geplaatst door: Jacqueline van der Loop

boezemkussen

Beste Tessa,
In februari 2018 ontving ik een boezemkussen van een van mijn dierbaarste vriendinnen. Niet alleen de praktische invulling heeft me enorm geholpen na mijn amputatie, maar vooral ook 'het hart van mijn vriendin' waardoor ik me 'gedragen' voelde als ik me verdrietig voelde. Nu twee jaar later gebruik het kussen nog elke nacht. Vanwege liposuctie van de benen( voor lipofilling voor een nieuwe borst) , gebruik ik hem nu iedere nacht tussen mijn knieën. Ook daar werkt de vorm meer dan uitstekend voor. Dank voor dit multifunctionele kussen!
hartelijke groeten Jacqueline

22-11-2019
Geplaatst door: Jessica Krijvenaar

Eindelijk een boezemkussen

Lieve Tessa, wat heb jij mij ontzettend goed geholpen, ik heb 2 mooie kussens aangeschaft die mij een stukje verlichting geven tijdens het slapen en tijdens de yogalessen. Supermooie kwaliteit en mooi afgewerkt. Het biedt een stukje troost maar ook extra comfort. Dankjewel en ga zo door! X Jessica X

13-02-2019
Geplaatst door: Anoniem

Boezemkussen

Vanmiddag mijn okergele fleece boezemkussen ontvangen. Dank voor de super snelle levering. Met zorg verpakt inclusief lavendelzakje. Dat merk je gelijk. Geeft meteen een goed gevoel. Het boezemkussen zit meteen heeeerlijk onder mijn oksel. Ben er ontzettend blij mee!!! Zal hiermee vannacht vast beter slapen.

15-07-2018
Geplaatst door: Daphne Tempelman

Boezenkussen besteld voor zus

Beste Tessa,
Vandaag al heeft mijn zus het kussen ontvangen en het kwam ‘heel goed aan’. Een echte verrassing en ze is er heel blij mee, vooral in de auto is deze steun voor haar heel fijn.
Dank voor je vriendelijke hulp bij de bestelling toen dat even niet zo soepel verliep en heel veel succes met nog meer mensen steun geven met deze mooie kussens!
Groeten Daphne

23-05-2018
Geplaatst door: Yvonne Werson

Boezemkussen

Beste Tessa, ik heb voor mijzelf en mijn lieve zusjes Debbie een Boezemkussen gekocht. Wij hebben beide borstkanker gehad, maar door verschillende behandelingen, ook verschillende klachten. Toch helpt het kussen ons toto volle tevredenheid. Ik heb een fleece variant en die is heerlijk zacht. Kortom een echte aanrader, daarnaast wordt het kussen fantastisch verpakt. Een echt KADO!!

23-05-2018
Geplaatst door: Denise

Super blij met mijn kussen geeft een fijn gevoel met het zitten in de bank!! Ben super te woord gestaan door tessa en ze gaf me snel antwoord als ik vragen had. Het kussen was snel en netjes geleverd!!